Sneguljčica in sedem lačnih palčkov.

28 03 2010

Seveda sem morala zadovoljit nedeljsko potrebo po zlobnem čarovniškem smehu, zato sem si zvečer pogledala  sLOVEnija (n)ima talent(a). Namen je bil seveda dosežen. Redko se zgodi, da se naglas režim nečemu, ko sem sama. My kind of party.

O tem kako nekateri nimajo niti P od posluha ne bom pisarila. Tudi ne o tem kako se nekateri pridejo delat norca iz oddaje pa potem sami izpadejo norci ne. Čeprav mi je uganka prve vrste zakaj ti ljudje nikoli ne pomislijo na rez in montažo, ki sta manipulacija prve vrste. Ne bom komentirala plesoče babice, štrikanja in hoje po črepinjah. Jaki talenti. Škoda, da se na odru ni pojavil še kakšen nogometaš, ki zna pač brcat žogo.

Ne rečem, vmes se je pojavilo nekaj solidnih pevcev in pevk. Kljub temu pa je daleč največ slave požel 22-letni Alen. Ata sedmih otrok. In nisem čisto prepričana, kateri izmed dveh talentov ga je izstrelil med favorite. Petje ali to, da je pač ata sedmih otrok. Namen ustvarjalcev je seveda vedno pritegniti čimveč gledalcev, zato drama vedno zmaga – samo da je oče sedmih otrok ni dovolj, dodajo še to da jim včasih finančno ne gre skozi. Človek z težkim otroštvom, ki je odrasel v princa na belem konju. Gledalec se lažje poistoveti z nekim likom, če je zraven tudi osebna zgodba. Z njim sočustvuje in ga potem spremlja in spodbuja od začetka do konca. Tipični hollywoodski recept. Bravo, da tako pridno sledimo američanom. Ko bi jim le na vseh področjih.

YouTube slika preogleda

Za Alena bi bilo dovolj, če bi samo odpel. Pravzaprav bi bilo to več kot dovolj, ker dečko res poje. In to bi bilo tudi najbolj fer. Naj vsi samo pojejo, samo plešejo in samo štrikajo. Naj se izbere talent zaradi talenta, ne zaradi življenjske zgodbe, ki mu sledi.

Čakam še na nekaj bolj ali manj znanih obrazov, katerim želim vse najboljše. Kljub temu, da jih v ozadju ne čaka sedem lačnih palčkov in sneguljčica.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objaviKomentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !