Plavi šoping z Jegrom v Zagrebu.

17 03 2010

Ne maram šopinga. Zato mogoče ni bila najbolj pametna poteza, da sem šla pred večernim koncertom s svojimi šopaholičnimi prijateljicami ˝malo˝ po nakupovalnih centrih. Na srečo smo imele pozen štart in posledično bistveno manj časa za brskanje med cunjami. Vseeno sem vesela, da si je draga kupila novo torbico in jih ima zdaj namesto 13, kar 14.

Zagreb. Hecno mesto. Vedno bolj všečno. In Arena se mi je zdela nenavadno blizu. Mogoče zato, ker sem do takrat že zamenjala svojo vlogo voznice z vlogo sovoznice (na tem mestu se še enkrat zahvaljujem svoji stari). Tisti dan je šlo skoraj vse kot po maslu. Brez problema parkirali, brez problema smo (kjub temu, da smo parkirale skoraj pred vhodom) našle bližnjico od parkirišča – seveda najbolj blatno v celi civilizaciji, brez problema so šli skozi tudi trenutki nervoze. Najbolj na svetu mi je žal, da nisem ponosna lastnica ene mini kamerce ali vsaj malo boljšega fotiča. So pač trenutki v življenju, ki ti bodo sicer ostali v spominu za vedno, ampak lepo je met tudi kakšno slikico ali dve za dementne čase.

Jeger. Bil je prijazen in ne preveč naporen. Spremljal nas je skoraj celo pot – zaprt! Zadihal je šele pred Areno (malo) in potem nas je pospremil tudi domov (en delček njega). Na koncertu pa ni bil.

Plavi orkestar. Speachless sem, dobesedno. Začeli so malo bolj lagano, Saša je priznal, da ima tremo. Ampak tako kot vedno po tretjem ali četrtem komadu izgine in šele takrat se vse skupaj zares začne. Igrali so skoraj polne tri ure in roko na srce je bilo tistih 20 evrov tako grozno (pre)malo, glede na vse kar so pokazali, da jim nujno častim pir naslednjič, ko se srečamo. Petje v živo ena A, kontaktiranje s publiko dva A. Znat naredit čago za 15000 ljudi je fajn sposobnost, ampak držat to publiko na nogah od začetka do konca pa je prava umetnost. Pa še svojo omiljeno pesem sem dobila dvakrat! Jaz že čakam, da razpišejo datum MB koncerta. Priceless, res.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objaviKomentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !