Kako se vam že reče? Internetni troli?

5 03 2010

Ko sem pred dnevi objavila zapis na trenutno eno izmed najbolj gorečih tem (Pederastija, perverzija, sodomija) se je spet začelo. Pravilo zares velja. Ko se neka objava izkaže za relativno popularno in precej obiskano, priskakljajo majhni škratje, ki se nam vsedejo na ramo in neprestano kričijo v uho (na tem mestu sem se naučila tudi, da v zapisih ni pametno uporabljati metafor, ker se vselej najde neki trol, ki ti bo potem rekel: ˝hej, lažeš, škratje sploh ne obstajajo, poleg tega pa ni mogoče, da bi sedel na tvoji rami. Niso tako majhni.˝ ali pa: ˝hej, jaz sem škrat in nisem sedel, niti kričal. Zdaj sem užaljen, kako grdo govoriš o meni.˝)…

Torej, ko objava doseže določeno število komentarjev ali pa je povezava do zapisa dosegljiva na kakšni širše obiskani spletni strani se vselej najdejo ljudje, ki zelo verjetno ne znajo komunicirat in podajat mnenja z nekim normalnim tonom, zato se znajdejo po svoje.

Neki najstnik (predidevam, da je najstnik) me naprimer že 48 ur spolno nadleguje in mi ponuja svojega trdega …, ker da moja stara ne zna…, da njegov trdi bi bil pravi balzam za mojo …, kdaj bom jaz lezbača polizala njegovega trdega …, itd.

Najdejo se tudi taki, ki gojijo precej očitne zamere še iz prejšnjih zapisov in potem zmešajo dve različni zgodbi na kup v stilu: prav ti je, ne zaslužiš si, kaj si pa tam bedarije pisala.

Zanimivi so tudi tisti, ki popljuvajo zapis, blog, barvo pisave in vse povpreko, potem se pa še parkrat ustavijo, da podebatirajo na tem vsesplošno bednem blogu.

Nekateri pripravljajo celo tožbe.

Zadnji (in meni najljubši) so pa tisti, ki zapis najprej preberejo in kljub temu, da niso razumeli o čem vse skupaj govori napišejo komentar/esej na temo, ki nima nobene veze z ničemer. Zraven analizirajo tudi avtorjevo otroštvo in ostale domnevne frustracije, potem pa sedijo zraven in čakajo na vsak odgovor.

Mimogrede bom navrgla še eno pomembno novico, četudi ne spada sem:
Vrhovno sodišče je potrdilo odločitev ameriškega pravosodja, da posvojitev deklice s strani homoseksualnega para z ameriškim in slovenskim državljanstvom velja tudi v Sloveniji.


  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi11 odzivov v “Kako se vam že reče? Internetni troli?”

5 03 2010
phoenix phoenix (13:19) :

LOL! :) bogi decko, da mora tak fehtat za seks… ;)

in tole s posvojitvijo oz. priznanjem posvojitve v tujini DVE MOŠKIMA slovenskima državljanoma… it’s great news… :)

5 03 2010
rockstar rockstar (13:25) :

On bi rad zapolnil, da bom cela zapolnjena s trdim,… :P Lucky me.

5 03 2010
phoenix phoenix (13:35) :

mmmmmmmmhm… :) sem ti kr mal fous… :P

5 03 2010
IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER (14:40) :

Mariborčan o internetnih trolih:
http://www.youtube.com/watch?v=pSoh9wv1N3Q

5 03 2010
rockstar rockstar (15:29) :

Mariborčan je dobro povedal čuj.

10 03 2010
mlin na veter (17:20) :

Tako se red naredi. Bralce se ošvrka z internetnimi troli, pa je zopet mir pred njimi. Ostali samo istomisleči.

10 03 2010
rockstar rockstar (17:25) :

:)
Ne ne. Nekateri se pač naveličajo, vsaka objava slej ko prej izgine v pozabo in troli nehajo pisat – dokler jim spet z nečim novim ne stopiš na žulj. Obstajajo pa tudi taki, ki še vedno ponujajo svoje trde … za v mojo lezbaško … , pa nekaj ostalih neokusnih komentarjev, ki jih je pač treba blokirati ker so neprimerni za objavo.

10 03 2010
Buba (20:54) :

seriously? še kar ponujajo svoje trde tičkolinčke? :D

fantlinčkom pač ni jasno – to ni magic-stick, to je njihov joy-stick. če ženska pod njimi vzdihuje in kriči, je namreč večja verjetnost, da ji katero od joškic demolirajo, kot pa da umira od ekstaze…

10 03 2010
rockstar rockstar (22:45) :

Yes B, večkrat na dan. :lol:
Zdaj vem kaj pomeni, ko kdo reče, da nima življenja. :)

11 03 2010
Buba (12:05) :

je pa res nenasitno bitje, ta tvoj wanna-be-reformator, hihi :)

25 01 2013
Jimmy Collins (02:51) :

Upokojenci v naši državi so res eden izmed bolj “zanemarjanih” skupin. Za primerjavo, Grki, ki na veliko varčujejo in imajo povprečno plačo približno na nivoju naše(pa tudi cene so tam nekje, če ne celo nižje), so imeli povprečno peznijo pred recesijo cca. 1500€ (pri nas vemo koliko je). In sedaj, ko jim le-to nižajo za nekaj % (seveda tudi to ni prav, saj se da drugje prišparati, a vseeno), se marsikateri upokojenec tam pritožuje, da ne bo mogel preživeti. Kako lahko potem preživijo šele slovenski… Ampak sredstev, da bi kaj spremenili upokojenci pri nas(pa tudi drugje) dejansko nimajo. Lahko gredo zgolj na ulico in upajo na boljšo prihodnost… Na žalost.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !